المقادير:
2 كوب عصير طماطم ½ كيلو لحمة مقطّعة مكعبات ملح وفلفل كوب شعرية بصلة صغيرة 2 ملعقة زبدة ملعقة صغيرة قرفة ¼ ملعقة صغيرة شطة (اختياري) الطريقة: 1- تبّلي اللحمة بالملح والفلفل والبصل، واسلقيها في مقدار مناسب من الميه. 2- حمّري الشعرية في الزبدة، وبعد كده حطي عليها عصير الطماطم ومقدار 2 كوب من الشوربة اللي سلقتي فيها اللحمة، وتبّلي الشوربة بالملح والفلفل والقرفة، وسيبيها على النار لحد ما تبدأ تغلي، وبعد كده حطي عليها اللحمة. 3- حطّي الشوربة في أطباق التقديم وزيّنيها بأوراق النعناع الطازجة.. وبالهنا والشفا. |
التسميات : برامج طبخ